Jonathan Vos

Into The Great Wide Open staat voor genieten. Niet alleen van mooie muziek, kunst en natuur maar zeker ook van lekker eten. Lekker eten doe je bijvoorkeur zittend en samen met andere mensen. Wij vroegen onze cateraars in hun aanbod dit jaar ook speciaal rekening te houden met het grote aantallen gezinnen dat ons festival bezoekt. De grotere cateraars hebben hier allen hun eigen draai aan gegeven. Hieronder lichten we er enkele uit. Onder andere die waarvoor je van te voren kunt reserveren.

Op het Sportveld is een speciale vuurplaats ingericht waar dagelijks door een andere chef wordt gekookt. Voor deze speciale menu’s kan je ook reserveren. Hier vindt je meer informatie over de menukaart, reserveren en prijzen bij de vuurplaats.

Op de Fortweg-locatie staat restaurant Bar Moustache, met elke avond een ander vier-gangen menu. Bar Moustache maakt gebruik van de beste lokale ingrediënten en koken vol passie eerlijke gerechten met een Italiaanse twist. Alles wordt ter plekke bereidt door de chefs. Kijk op deze pagina voor alle informatie over het menu, reserveren en prijzen bij Bar Moustache.

En er is meer eten op de Fortweg, bij Zijpestijl:

Scheermessen van de grill

Bloody Oyster (Bloody Mary & Oesters)

Makreel van de grill

Salade & verse friet

Moules Frites Munten

Fish & Chips

Voor de kids: appelmoes & salade

Menu Familial: Plateau fruits de mer

5 munten per volwassene

3 munten per kind 

Reserveren is niet nodig.

Dit is uiteraard niet het enige wat er te eten is. Laat je vooral ook verassen door de kookkunsten van de andere cateraars.